Avbytare: Vasko Mitrovic, Mirza Dubicanac, Thom Nilsson, Filip Persson och Joel Gustafsson.

Joel Jakobsson ut - Filip Persson in 45 min
Johan Hellström ut - Jonathan Bergeling in 70 min
Emir Rozajac ut - Joel Jakobsson in 70 min

MATCHKOMMENTARER
Efter några veckors träning var det äntligen dags för årets första träningsmatch. För motståndet stod Trelleborgs FF:s U19 där vi ifjol fick stryck med 1-3. 7 av nyförvärven fick visa upp sig denna fina vindstilla vinterdagen.
ÖT Smygehuk startade med en 4-4-1-1 uppställning och hade svårt under inledningen att få till något ordnat spel. I den 14:e minuten slår TFF ett inlägg från vänsterkanten där bollen touchar någon och går mot mål men Philip Borgström får fingerspetsarna på bollen och styr den upp i ribban.Några minuter senare har TFF ett nytt bra läge efter hörna men i fritt läge skjuter man långt utanför. TFF äger mycket boll under första 20-25 minuterna. Nu flyttar ÖT Smygehuk upp Oliver Wilson i anfallet och över till rakt 4-4-2. I den 27:e minuten rullar ÖT fint runt på högerkanten där en pigg Jonathan Bergeling kommer runt och spelar bollen snett bak till Johan Hellström som står utanför straffområdet. Johan lägger rätt bollen och får på en perfekt vristträff som sitter lågt invid målvaktens bortre stolpe och det är 1-0. Därmed har Johan öppnat årets målkonto! Detta var Johans 85:e mål någonsin i A-laget. I den 38:e minuten får ÖT en frispark till vänster. Johan Hellström slår en inläggsfrispark som en TFF försvarare nickar rakt ner på fötterna på Oliver Wilson som från nära håll vänder upp och stänker in 2-0 i nättaket. Detta var Olivers 9:e mål någonsin i A-laget. I den 41:a minuten vinner Patrik Lippe boll vid mittlinjen och slår en boll på djupet mot Oliver Wilson som skjuter tätt över. 2-0 i paus där vi ätit oss in i matchen och till slut sista kvarten tagit över.
I paus går Carl Odell ut och in kommer Vasko Mitrovic, Gustav Lindquist ut och in Mirza Dubicanac, Jonathan Bergeling ut och in Thom Nilsson, Joel Jakobsson ut och in Filip Persson. ÖT Smygehuk tar tag i taktpinnen direkt och öser på framåt. I den 50:e minuten vinner Thom Nilsson ett motlägg på högerkanten och tar sig in i straffområdet. Där spelar han snett bak till Oliver Wilson som från 12-13 meter behärskat sätter 3-0 via den bortre stolpen. I den 61:a minuten får Denis Malovic bollen utanför vårt straffområdet. Denis driver upp bollen 70 meter i en ruskig fart och närmar sig TFF:s straffområde. Där slår han snyggt en tunnel på backen och friställer Thom Nilsson som enkelt placerar in 4-0. Detta var Thoms 1:a mål någonsin i A-laget. I den 70:e minuten går Johan Hellström ut och in kommer Jonathan Bergeling. Även Emir Rozajac går ut och in kommer Joel Jakobsson. I den 72:a minuten växelspelar Oliver Wilson och Denis Malovic sig fram där Denis till sist spelar Oliver fri och från dålig vinkel sätter Oliver 5-0 tunnel på målvakten och därmed hattrick för Oliver! I den 86:e minuten snurrar Oliver Wilson upp TFF:arna i straffområdet och från vänsterkanten skjuter han mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic vräker sig fram och stöter in 6-0 från nära håll. Detta var Vaskos 34:e mål någonsin i A-laget. Matchen slutar 6-0 där vi spelar fantastiskt bra sista 65-70 minuterna. Försvaret och Philip Borgström var stabila hela matchen och släppte knappt till något. Mittfältet och forwards jobbade sig in i matchen efter de första tveksamma 25 minuterna och bjöd sen på fin anfallsfotboll. Denis Malovic (lånet från Trelleborgs FF) kommer att göra mycket nytta på mittfältet och svarade för 2 assists. Thom Nilsson stod närmast för ett succéartat inhopp med ett mål och en assist. Oliver Wilson visade sin målfarlighet med 3 fina mål.
I nästa match väntar MF Pelister på Köpingeskolans konstgräsplan på torsdagen den 18:e februari klockan 20:15.